Quik’s Potato Products
Koelverse aardappelproducten
en –specialiteiten

Onze aardappelproducten smaken zoals de natuur ze bedoeld heeft: NATUURLIJK, VERS EN SMAKELIJK. Maar hoewel we de natuur graag een terechte hoofdrol toebedelen, leveren we zelf ook een bijdrage aan een perfect eindproduct. Door strenge selectiemethoden toe te passen bijvoorbeeld. En door verwerkingsprocessen te innoveren en te optimaliseren. Of het nu gaat om aardappelvarianten om te koken, te bakken, te frituren of te steamen: Quik’s Potato Products biedt u én uw klanten de keuze uit variaties die allemaal naar (veel!) meer smaken...

Lees meer

Actueel

about-4

Quik's op Fruit Logistica 2016

Vorig jaar heeft Quik's Quality Potatoes tijdens de Fruit Logistica haar nieuwe naam en huisstijl gelanceerd. Ook dit jaar komt Quik's op de Fruit Logistica weer met nieuws.

Bron: AGF.nl

Lees meer
1-IMG_5952

Quik's introdueert RustiQue frites tijdens Horecava 2016

Quik’s Potato Products introduceert tijdens Horecava 2016 RustiQue frites. Ambachtelijke, authentieke frites met schil met een heerlijke smaak! Quik’s RustiQue frites zijn verse voorgebakken frites in de schil met een gevarieerde snit.

 

Lees meer
15-1882 Quiks - Brandt en Fernhout 20-20 (mail)-1

Quik's op Horecava 2016

Net als de voorgaande jaren staan wij ook dit jaar weer op Horecava, die plaatsvindt van maandag 11 januari t/m donderdag 14 januari in RAI Amsterdam.
Tijdens Horecava 2016 kunt u direct kennismaken met onze nieuwe RustiQue frites!

Lees meer
IMG_5879-1

Bent op op zoek naar inspiratie voor aardappelgerechten?

Bent u op zoek naar aardappelinspiratie? Kijk dan snel op onze receptenpagina!

Lees meer
logo brc7

Quik’s Potato Products geslaagd voor BRC 7

Afgelopen maand is er weer een BRC-audit uitgevoerd binnen Quik’s Potato Products B.V. We zijn blij met de uitkomst van deze driedaagse audit, waarmee onze A-status weer voor een jaar is verlengd. 

Lees meer
Aardappelgratin na bereiding - bord 3-3

Quik's Potato Products introduceert eindejaarsassortiment

Speciaal voor bijzondere gelegenheden en met het oog op komende feestdagen en het einde van het jaar, hebben wij voor u een speciaal assortiment samengesteld!

Lees meer
15-1881 Quiks - Brandt en Fernhout 20-25 (mail)-1

Quik's Potato Products op Gastvrij Rotterdam

De derde editie van horecabeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 21 september t/m woensdag 23 september. Net als vorige jaren is ook Quik's deze dagen aanwezig in Ahoy!

Op stand 339 in Hal 3 houden wij u graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van aardappelen.

Lees meer
AardappelenLabel-1

Nieuwe oogst

In deze periode worden de nieuwe aardappelen van Hollandse bodem weer geoogst. In week 33 is Quik's Potato Products overgeschakeld op de nieuwe oogst.

Lees meer