Quik’s Potato Products
Koelverse aardappelproducten
en –specialiteiten

Onze aardappelproducten smaken zoals de natuur ze bedoeld heeft: NATUURLIJK, VERS EN SMAKELIJK. Maar hoewel we de natuur graag een terechte hoofdrol toebedelen, leveren we zelf ook een bijdrage aan een perfect eindproduct. Door strenge selectiemethoden toe te passen bijvoorbeeld. En door verwerkingsprocessen te innoveren en te optimaliseren. Of het nu gaat om aardappelvarianten om te koken, te bakken, te frituren of te steamen: Quik’s Potato Products biedt u én uw klanten de keuze uit variaties die allemaal naar (veel!) meer smaken...

Lees meer

Actueel

PLMA_World_Private_Lavel

Quik's op PLMA 2016

Op 24 en 25 mei vindt in Amsterdam de PLMA plaats. Ook Quik's is vertegenwoordigd op deze private label beurs. 

Lees meer
Truck en oplegger

Nieuwe Quik's DAF-combinatie met nieuwe huisstijl

Sinds enkele weken is het wagenpark van Quik's uitgebreid met een DAF XF 460 FTG. Daarnaast zijn deze nieuwe trekker en oplegger en de overige combinaties uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Quik's Quality Potatoes.

 

Bron: Transport-online.nl

 

Lees meer
IMG_1887

Quik's op Fruit Logistica 2016

Vorig jaar heeft Quik's Quality Potatoes tijdens de Fruit Logistica haar nieuwe naam en huisstijl gelanceerd. Ook dit jaar kwam Quik's op de Fruit Logistica weer met nieuws.

Bron: AGF.nl

Lees meer
1-IMG_5952

RustiQue frites geïntroduceerd tijdens Horecava 2016

Quik’s Potato Products introduceerde tijdens Horecava 2016 RustiQue frites. Ambachtelijke, authentieke frites met schil met een heerlijke smaak! Quik’s RustiQue frites zijn verse voorgebakken frites in de schil met een gevarieerde snit.

 

 

Lees meer
IMG_5879-1

Bent op op zoek naar inspiratie voor aardappelgerechten?

Bent u op zoek naar aardappelinspiratie? Kijk dan snel op onze receptenpagina!

Lees meer