qui-aardappel-29-def-hr-ds
frites
qui-aardappel-variatie-hr

Quik’s Potato Products
Koelverse aardappelproducten
en –specialiteiten

Onze aardappelproducten smaken zoals de natuur ze bedoeld heeft: NATUURLIJK, VERS EN SMAKELIJK. Maar hoewel we de natuur graag een terechte hoofdrol toebedelen, leveren we zelf ook een bijdrage aan een perfect eindproduct. Door strenge selectiemethoden toe te passen bijvoorbeeld. En door verwerkingsprocessen te innoveren en te optimaliseren. Of het nu gaat om aardappelvarianten om te koken, te bakken, te frituren of te steamen: Quik’s Potato Products biedt u én uw klanten de keuze uit variaties die allemaal naar (veel!) meer smaken...

Lees meer

Actueel

_W4A9474-1b-3

Quik’s introduceert nieuwe productlijn op Zorgtotaal

Tijdens de beurs Zorgtotaal, die 14-16 maart plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht, introduceert Quik’s haar nieuwe productlijn Quik’s Fresh Ready-To-Serve Potatoes. De producten uit deze lijn zijn na regeneratie direct te gebruiken voor warme gerechten. Uiteraard vers en smakelijk, maar ook makkelijk én snel!

Lees meer
Stand

Quik’s presenteert innovaties tijdens Fruit Logistica 2017, Berlijn

Vorig jaar heeft Quik's Quality Potatoes tijdens de Fruit Logistica diverse nieuwe producten gepresenteerd. Ook dit jaar hoopt Quik's op de Fruit Logistica haar klanten en geïnteresseerden te verrassen met innovaties én het vertrouwde assortiment. Met nieuwe producten speelt Quik’s in op gebruikersgemak maar laat de ruimte voor een eigen interpretatie en smaakbeleving. Ervaar het zelf! Bezoek stand B-12, hal 3.2.

Lees meer
Product-0271 - kopie

Quik's introduceert eindejaarsassortiment 2016

Speciaal voor bijzondere gelegenheden en met het oog op het einde van het jaar hebben wij voor u een speciaal assortiment samengesteld!

Lees meer
alvantho

Eerste kistje aardappelen bij Alvantho gekocht door Andries Quik

In Sint-Annaland werden deze ochtend de eerste nieuwe aardappelen geveild. Er werd in totaal 113 ton aangevoerd. "We hebben niet echt een vroege start kunnen maken, maar toch hebben onze telers het weer voor elkaar gekregen om mooie partijen bij elkaar te brengen, zodat de veilingklok kan gaan draaien", aldus veilingdirecteur David Hage.

Bron: AGF.nl

Lees meer
Truck en oplegger

Nieuwe Quik's DAF-combinatie met nieuwe huisstijl

Sinds enkele weken is het wagenpark van Quik's uitgebreid met een DAF XF 460 FTG. Daarnaast zijn deze nieuwe trekker en oplegger en de overige combinaties uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Quik's Quality Potatoes.

 

Bron: Transport-online.nl

 

Lees meer